ŠOKOLAADI-KIRSITORT

Kolmekihiline šokolaaditort, mille vahel ohtralt kirsse ja toorjuustu-vahukoorekreem. Pealt kaetud šokolaadikreemiga.

Terve Tükk

Põhja jaoks vahusta munad suhkruga. Sega omavahel kuivained. Sulata või. Lisa kõik munavahu hulka ja sega ühtlaseks. Kata 24cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga ja kalla segu vormi. Küpseta 180 kraadises ahjus umbes 45 minutit. Jahuta!

Kreemi jaoks vahusta vahukoor suhkruga. Sega juurde toasoe toorjuust.

Jahtunud põhi lõika kolmeks kihiks. Aseta esimene kiht tordialusele ja määri sellele kreemi. Kreemi peale pane kirsse. Korda sama tegevust teise põhjaga. Kolmandapõhja peale pane ainult kreemi. Jäta kreemi ka kaunistamiseks!! Pane tort külmkappi tahenema.

Sulata šokolaad ja sega toorjuustukreemi hulka. Kaunista sellega tort. Mina panin peale ka kaunistuseks mõned kompotikirsid.

Arvamus: Ülimalt hea tort. Parajalt magus ja kirsid lisavad head mahlakust. Kahjuks unustasin toorjuustu aegsasti kapist välja tõsta ja seetõttu kreem jäi veidi tükiline, aga mind see ei seganud. Kindlasti teen ka teinekord jälle!