MURETAIGNA SINGI-JUUSTU PIRUKAD

Kohupiima-muretaignast pisikesed pirukad, mille täidiseks kasutasin singi-juustusegu. Soovi korral võib selle asendada ka näiteks lihaseguga.

Valmis tooteid: 60tk

Valmistamisele kulunud aeg: 3h

Muretaigna singi-juustu pirukas

Taigna valmistamiseks sega kõik ained omavahel kokku. Lase taignal külmkapis 10-15 minutit puhata. Seejärel kihita taigen 2 korda 4-ks.

Rulli taigen ristkülikukujuliseks ja lõika 4*5cm suurused tükid. Määri tükid kergelt veega, pane peale täidis, vormi pirukad ja määri need pealt munaga. Selleks, et pirukad küpsemise ajal lahti ei tuleks, võib ääred kahvliga kinni suruda.

Puista peale riivjuustu ja küpseta kohe 210 kraadises ahjus umbes 15 minutit.

Arvamus: Maitsvad ja pehmed pirukad, mis säilitavad oma pehmuse ka järgmisel päeval.