KÜPSIS "KEVADLILL"

Lillekujulised küpsised, mille keskel on kakaopumat. Taignas võib kasutada või asemel või-margariini segu vahekorras 50:50.

Valmis toote kaal: 1kg

Valmistamisele kulunud aeg: 1,5h

Küpsis Kevadlill

Vahusta pehmendatud rasvaine ja suhkur (15-20 minutit), lisa järk-järgult juurde munad koos veega, edasi vahustades kuni mass on muutunud heledaks. Lõpuks lisa juurde jahu, sega käsitsi läbi. Pritsi läbi tiheda sakilise otsaga kondiitripritsi lilleõiekujulised küpsised. Enne küpsetamist tee märja sõrmega keskele lohk ja peale seda küpseta 200-220 kraadi juures 5-8 minutit. Glasuuri jaoks sega omavahel tuhksuhkur, kakao ja vesi ning kuumuta umbes 37 kraadini. Pane glasuur pritsikotti ja lõika otsa väike auk. Pritsi jahtunud küpsiste lohkudesse glasuur. Lase glasuuril taheneda ja raputa soovi korral peale tuhksuhkrut.

Arvamus: Väga maitsvad.