SINGI-JUUSTU KRINGEL

Soolane kringel, mille vahel on sinki, juustu ja pitsamaitseainet.

Valmis toote kaal: 1kg

Valmistamisele kulunud aeg: 1,5h

Singi-juustukringel

Taigna valmistamiseks kaalu kuivained ühte kaussi ja lahusta presspärm leiges (28-30 kraadi) vedelikus. Sega kõik ühtlaseks taignaks ja jäta umbes 10 minutiks puhkama/kerkima.

Puhanud taigen rulli jahusel pinnal ristkülikukujuliseks ja määri sellele võimalikult ühtlaselt pehme margariin. Puista peale singitükid, riivuust ja pitsamaitseaine.. Keera taigen võimalikult tihedalt rulli ja tõsta ahjuplaadile. Rulli keeramist alusta alati kaugemalt poolt enda poole! Lõika vastavalt soovile, kas kringli või pärja kujuliseks. Puista peale riivjuustu. Jäta kerkima umbes 30 minutiks, seejärel küpseta 180 kraadises ahjus umbes 25 minutit. Valmis kringel on pealt ja alt kuldpruun.

Pintselda kuum kringel üle keeva margariiniga.

Arvamus: Soojalt oli väga hea. Sai otsa enne, kui jõudis äragi jahtuda. Kindlasti teen edaspidi ka.