RULLBISKVIIT

Klassikaline rullbiskviit, mille vahele panin kodust õunamoosi. Selline rullbiskviit oli üks esimesi asju, mida ma lapsena küpsetama hakkasin. Moosi, mune, suhkrut ja jahu ju ikka tavaliselt kodus leidus. Rullbiskviidi vahele võib panna ka muud meelepärast, näiteks kohupiima-vahukooresegu ja marju.

Valmistamisele kulunud aeg: 1h

rullbiskviit

Valmista biskviittaigen. Selleks vahusta munad suhkruga ja sõelu juurde jahu. Sega ettevaatlikult läbi, vala taigen ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadises ahjus umbes 5-7 minutit, kuni biskviit on kuldne. Keera biskviit koos paberiga rulli ja lase veidi jahtuda.

Rulli jahtunud biskviit lahti ja määri sellele õunamoos. Keera uuesti rulli (seekord ilma paberita :) ). Lase külmkapis veidi maitsestuda.

Arvamus:Mahlane ja maitsev amps! Meelde tulid lapsepõlve maitsed ja enda esimesed koogitegemise katsetused.