MANHATTANI TOORJUUSTUKOOK

Siidine ja pehme toorjuustukook, mis kaob laualt väga kiiresti.

Manhattani toorjuustukook1 Manhattani toorjuustukook2

Põhja tegemiseks purusta küpsised ja sulata või. Sega need omavahel kokku ja suru saadud mass vormi põhja. Pane külmkappi.

Toorjuustukatte jaoks sega toorjuust suhkru ja vaniljesuhkruga pehmemaks. Lisa juurde munad ja sega kõik ühtlaseks. Vala segu küpsisepõhjaleja küpseta eelsoojendatud ahjus 150 kraadi juures umbes 40-45 minutit. (Mina panin ahju põhja ka kausi veega.) Võta kook ahjust ja lase veidi jahuda.

Vahepeal valmistahapukoorekate. Selleks sega hapukoor suhkrutega ja vala see koogile. Küpseta 220 kraadises ahjus 5-6 minutit. Lase koogil jahtuda ja kuni üleöö seista.

Kaunista soovi korral sulatatud šokolaadi, värskete marjade või muu meelepärasega.

Arvamus: Parim kook, mida söönud olen. Varuma peab aega ja kannatust, et kohe lusikat sisse ei lööks, aga tulemus on seda väärt. Soovitan kasutada toasooja toorjuustu, siis segunevad ained omavahel paremini.